lu.se

Ekonomihögskolan

Lunds universitet

Alumni - välkommen tillbaka!

Ekonomihögskolans alumninätverk är till för dig som vill hålla kontakten med Ekonomihögskolan och gamla studiekamrater, men också för dig som vill stifta nya bekantskaper. Nätverket som finns över hela världen är en given plats för erfarenhetsutbyte och en ständig källa till nya affärskontakter. Vi hälsar dig välkommen tillbaka, oavsett när du lämnade studentlivet bakom dig!

Ditt engagemang är värdefullt

För Ekonomihögskolan är kontakten med dig som före detta student - alumn - viktig. De kunskaper och erfarenheter du har spelar en viktig roll för skolans utveckling och för våra studenter är utbytet med yrkesverksamma ovärderligt på många sätt. Låt din utredning eller projektidé bli uppslag till ett examensarbete! Bli mentor och lär känna en student - morgondagens kollega - och dela med dig av dina erfarenheter!

Bli medlem i alumniföreningen

Vill du knyta närmare kontakt med Ekonomihögskolan kan du bli medlem i alumniföreningen. Som medlem i alumniföreningen får du ytterligare förmåner - rabatt på utbildningar vid EFL, reserverade platser på seminarier och mycket mer.

Läs mer om alumniföreningen

 

Gå med i vår alumnigrupp

Alla som har studerat vid Ekonomihögskolan kan gå med i vår LinkedIn-grupp LUSEM Alumni. Här får du möjlighet att återknyta kontakten med gamla studievänner, hålla dig uppdaterad om vad som händer på Ekonomihögskolan och få inbjudningar till årliga träffar och återkommande seminarier.

Gå med i LinkedIn idag