Sistaårsevent på Academic Work!

Publicerad: 2017-04-20

Har du redan en plan och vet vad du vill jobba med framöver eller är du fortfarande öppen för förslag? Oavsett vilket kan vi på Academic Work hjälpa dig att ta första steget ut i arbetslivet. Nu vill vi träffa dig och bjuder därmed in dig till vårt event för sistaårsstudenter.
Välkommen till Home of the young professionals!

ACADEMIC WORK VILL TRÄFFA DIG
Vi tror på det personliga mötet och bjuder därför in dig till vårt sistaårsevent där vi hoppas på att få träffa dig som läser sista året på en utbildning inom IT, teknik eller ekonomi. På våra event berättar vi vad vi kan erbjuda dig  just nu men även i framtiden. Självklart får du även träffa våra rekryterare och presentera dig själv närmare.

Besök hemsidan och klicka dig vidare till den eller de regioner du är intresserad av att jobba i. Här hittar du datum och tid för event, kan läsa mer om våra tjänster, och självklart göra din anmälan. Här finns också våra kontaktuppgifter om du önskar komma i kontakt med oss.