Sök utlandsstipendium från Hans Werthén Fonden

Publicerad: 2017-01-19

Har du tänkt vidareutveckla dig utomlands, är 25–35 år, har en akademisk examen helst lägst på masternivå men gärna doktorsexamen, företrädesvis inom områdena teknik/naturvetenskap eller ekonomi/juridik?

Då kan du söka ett stipendium från Hans Werthén Fonden vid Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA).

Gå in på www.iva.se/om-iva/stipendier-och-priser/ eller kontakta Monica Sannerblom, telefon 08-791 29 43 eller e-post monica.sannerblom@iva.se.
Ansökningsportalen är öppen 16 januari –13 mars 2017.

Hans Werthén Fonden ger varje år till ett femtontal högskoleutbildade yngre personer stipendier inom för näringslivet viktiga områden för cirka ett års vetenskapligt arbete på postdoc- eller doktorandnivå, MBA- eller LL.M-studier i en kvalificerad utländsk miljö.
Stipendiet är på 100 000 – 200 000 kronor.