lu.se

Ekonomihögskolan

Lunds universitet

Creating an Exponential Mindset – the fundamentals of strategic thinking

Seminarium

Stein Kleppestø, universitetslektor i företagsekonomi: Creating an Exponential Mindset – the fundamentals of strategic thinking

As we attempt to make important decisions in an evermore complex, unfamiliar and uncertain world, the need for strategic thinking increases. Research indicates that human beings have a preference for simple and well-known answers to complex and unfamiliar problems. In our research we are looking into the psychological and cognitive aspects of strategic thinking - that is the thought process needed when making important decisions with long-term consequences in a global world. In this lecture Stein Kleppestø will answer these questions: What is strategic thinking? Can the ability to think strategically be measured? Can you learn how to think strategically? (and; Yes you can!)

Stein Kleppestø about his lecture 

Läs mer om Stein Kleppestø i universitetets forskningsportal


Under universitetets 350-årsjubileum bjuder Ekonomihögskolan in till en ny populärvetenskaplig seminarieserie – Ekonomihögskolan gör skillnad – där våra forskare delar med sig av sin kunskap och expertis. Seminarierna vänder sig till alla som är intresserade av samhällsekonomiska utmaningar och möjligheter.

Har du frågor om Ekonomihögskolans jubileumsserie är du välkommen att kontakta Anna Löthman.

Detta seminarium ges på engelska.

Läs mer om Ekonomihögskolans jubileumsaktiviteter

OM HäNDELSEN

Tid: 26 april 2017 kl. 19.00-20.00

Plats: Holger Crafoords Ekonomicentrum, Crafoordsalen