Jubileumsfester på Ekonomihögskolan och i Lundagård

Övrigt

Ekonomihögskolans personal och studenter är välkomna på två fester den 15 september! Ekonomihögskolan anordnar en stor förfest innan firandet fortsätter i Lundagård där Lunds universitet bjuder in till jubileumsfest för alla anställda och studenter.

Om förfesten på Ekonomihögskolan kl 15:00-17:00:

Inför universitetets stora jubileumsfest ordnar Ekonomihögskolan en egen förfest för våra anställda och studenter. Förfesten hålls på hela Campus, i Ljusgårdarna i byggnaderna EC1 och EC2 och i EC3 (Blå hallen/Café Holger). Det blir Jubileumsmingel med dryck och tilltugg.

Anmälan till förfesten sker via formuläret längst ned. Sista anmälningsdag är den 8 september.

Om Lunds universitets jubileumsfest i Lundagård med början kl 17:00:

All information om jubileumsfesten i Lundagård och länk till anmälan

OBS! Om du vill delta i båda evenemangen måste du registrera dig för båda.

Vidare information skickas ut till alla som anmäler sig.

Anmälan

Anmälan är nu stängd. Har du frågor om festen är du välkommen att kontakta jeanette.stroberg@ehl.lu.se

OM HäNDELSEN

Tid: 15 september 2017 kl. 15.00-23.45