Disputation i ekonomisk historia: Emrah Gülsunar

Disputation

Emrah Gülsunar vid Ekonomisk-historiska institutionen försvarar sin doktorsavhandling.

Emrah Gülsunar har för avläggande av doktorsexamen i ekonomisk historia författat en vetenskaplig avhandling med titeln The State, Parliamentary Legislation and Economic Policy during the Structural Transformation of British Economy, 1700-1850.

Fakultetsopponent är professor Julian Hoppit, University College London.

Vi följer folkhälsomyndighetens regler gällande corona pandemin så vi välkomnar dig att följa disputationen digitalt via Zoom.

Vänligen skicka mig ett mail, christina.rothman@ekh.lu.se senast den 22 september så skickar jag dig en länk till zoom dagen före. Observera att alla anställda på EKH kommer att få länken dagen före disputationen.

Om du inte har tillgång till en dator så finns det möjlighet att följa disputionen digitalt i rum EC3:210 på Ekonomihögskolan, Tycho Brahes väg 1, Lund. Vänligen notera att antal platser är begränsade

Välkommen att följa disputationen på Zoom!

Läs mer om avhandlingen

24 september 2021