Hur arbetar man med upphandling för att säkerställa hållbara processer?

Webbinarium

Möt experterna inom upphandling, hållbarhet och innovativ affärsutveckling: Catharina Piper på Moll Wendén, Anna-Emilia Joelsson på Swecos infrastrukturverksamhet, Ulla Janson på LTH, Institutionen för bygg- och miljöteknologi och Stig Mellström på Schneider Electric i ett webbinarium och workshop.

Webinarium och workshop med experter inom hållbar upphandling

Webbinarium

15 september 2021, kl. 13:00-14:30
Anmälan: Klicka här
 

Webbinariet körs live från Ekonomihögskolans studio idag kl 13 via denna länk:

https://lu-se.zoom.us/j/67139898395?pwd=MWJzK3Izc3NseXBEQWVzT0RQdHQ4UT09

 

Workshop

15 september 2021, kl. 15:00-16:30
Välkommen att delta i den efterföljande workshopen. Här får du tillfälle att möta samtliga paneldeltagare och arrangörerna bakom Agenda: Sustainability. Under workshopen kommer vi att fördjupa oss i webbinariets fokusområde. Vi varvar mini-föreläsningar med grupparbete där olika frågeställningar och problem löses gruppvis. Det kommer att ges gott om tillfälle att lyfta egna frågor och utmaningar som är centrala utifrån ditt och din organisations perspektiv. Våra experter kommer med skicklig hand att guida oss genom workshopen.
Begränsat antal deltagare - säkra din plats idag!
Maxantal: 25 deltagare
Anmälan: Klicka här

Klicka här för att läsa mer om experterna och deras bakgrund (PDF)

 


Om webbinarieserien – Agenda: Sustainability

I omställningen mot mer hållbara organisationer har hållbarhetsfrågor klättrat högt upp på agendorna i både offentlig och privat sektor. Denna omställning är på många sätt en utmaning som kräver nya tankesätt, affärsmodeller, innovationer och praxis. Att lyckas med omställningen är viktigt för att lösa klimatkrisen och minska sociala ojämlikheter.

Vi tror att det bästa sättet att nå de ambitiösa mål som uttrycks i t.ex. Agenda 2030, EU Green Deal och The Sustainable Finance Platform, är att gå samman, dela idéer och innovationer samt att starta nya kreativa samarbeten. Därför lanserar vi Agenda: Sustainability – en webbinarieserie där vi bjuder in aktörer från den privata och offentliga sfären att diskutera med intresseorganisationer, myndigheter och forskare hur man kan hitta effektiva sätt att lyckas med de hållbarhetsutmaningar vi har högt upp på våra agendor.

Agenda: Sustainability organiseras av Lund Institute for Sustainability Impact vid Ekonomihögskolan, Sydsvenska Industri- och Handelskammaren, Lunds kommun och Region Skåne.

Läs mer om webbinarieserien här

15 september 2021
13:00–14:30

Lokal

This is an online meeting.

Kontakt

Susanne Arvidsson

susanne.arvidsson@fek.lu.se