Retail Trends Workshop - Customer Experience

Seminarium

Den första i Centrum för handelsforsknings fyra workshops kring handelstrender. Med fokus på kundupplevelsen.

Nu kickar vi igång 2018 med den första i Centrum för handelsforsknings serie om fyra workshops kring olika handelstrender. Den första workshopen går av stapeln den 5 mars och har fokus på kundupplevelsen.

Vi lever i en tid av förändring – och handeln är inget undantag. Digitaliseringen bidrar till att förändra butikens roll i handeln, men i en allt mer uppkopplad värld blir det fysiska mötet bara viktigare och viktigare. Många handelsföretag arbetar just nu med att förändra sina kundmöten och ett sätt att behålla (eller locka tillbaka) kunderna till butiken är att arbeta tydligare med möten, upplevelser och att integrera den digitala och fysiska kontaktytan mot kunden.

Under 2018 anordnar Centrum för handelsforskning totalt fyra workshops kring handeln med olika tema. Temat för den första workshopen är kundupplevelsen.

Se preliminär agenda eller anmäl dig.

De workshoparna som anordnas av Centrum för handelsforskning vid Lunds universitet är kostnadsfria. Vi har ett mycket begränsat antal platser. Anmälan är bindande och ej avbokad plats debiteras med 250 kronor (exklusive moms).

5 mars 2018

Lokal