lu.se

Ekonomihögskolan

Lunds universitet

Alumni - håll kontakten med ditt nätverk

Välkommen tillbaka!

Ditt personliga nätverk är ett av dina viktigaste tillgångar. Använd Ekonomihögskolans alumninätverk för att hålla kontakten med gamla studiekamrater, bredda ditt professionella nätverk och inspireras av ledande forskare och framstående näringslivsprofiler vid våra seminarier eller föreläsningar.

På Ekonomihögskolan vid Lunds universitet erbjuder vi dig som tidigare student, så kallad alumn, en rad fysiska och nätbaserade mötesplatser för utbyte av erfarenheter och kunskap. Tanken är att du, oavsett var du befinner dig i världen, ska kunna använda de som verktyg för att stärka ditt personliga nätverk och höja din kompetens med kunskaper från forskningsfronten.

Följ med våra alumner på nätet

Ditt engagemang gör skillnad

En ny generation ekonomer och systemvetare utbildas vid Ekonomihögskolan i Lund. Som alumn kan du stärka kopplingen till yrkeslivet för våra studenter samtidigt som du själv lär känna framtidens medarbetare. De kunskaper och erfarenheter du besitter kan hjälpa oss att utveckla vår verksamhet. Här är några av de sätt du kan engagera dig.

  • Låt din utredning eller projektidé bli uppslag till ett examensarbete.
  • Bli mentor till en student. Dela med dig av dina erfarenheter och lär känna morgondagens kollegor.
  • Kom med egna idéer om samarbeten.
  • Kontakta Ekonomihögskolans karriärcenter för mer information om hur ditt engagemang kan hjälpa nuvarande studenter.

Håll kontakten - gå med i nätverket!

Genom att anmäla dig till universitetets alumnnätverk kan du på ett enkelt sätt hålla kontakten med Ekonomihögskolan och Lunds universitet och inte minst med dina gamla studiekamrater.

Många av sidorna kräver att du är inloggad. När du anmält dig får du användarnamn och lösenord skickat till dig via e-post så att du kan logga in. Medlemskap i alumnnätverket är helt kostnadsfritt. Dina uppgifter lagras i LU Alumni som är vår lösenordskyddade databas och som bara är tillgänglig för medarbetare vid Lunds universitet och för de studenter och alumner som har registrerat sig.

För att kunna gå med i nätverket och registrera dig som alumn, ska du ha läst minst 30 hp på Ekonomihögskolan.

Ny alumn? Registrera dig här!

Kontakt

Therese Lachmann
Alumnikoordinator
alumni@ehl.lu.se

LUSEM Alumni på LinkedIn

Glöm inte lägga till din utbildning på Ekonomihögskolan vid Lunds universitet i din LinkedIn-profil.

LinkedIn lägg till profil-knapp

Lund university alumni på facebook