lu.se

Ekonomihögskolan

Lunds universitet

Jobba hos oss

För dig som vill arbeta på Ekonomihögskolan i Lund

Få arbetsplatser är så stimulerande som Ekonomihögskolan vid Lunds universitet, med den ständiga kontakten med ny kunskap och med nya generationer studenter på väg ut i livet. Sök jobb hos oss! Vi lägger ut lediga anställningar i vår Sökandeportal, där du också skickar in din ansökan.

Lediga anställningar just nu vid Lunds universitet

Välj först inom vilket område du vill jobba, följ sedan instruktionerna på varje sida.

Sökandeportalen

Ansök, prenumerera eller lägg in ditt cv
För att kunna söka en anställning hos oss behöver du skapa ett konto i vårt ansökningssystem Sökandeportalen. Detta gäller också om du vill prenumerera på lediga anställningar.

Även om du inte hittar något intressant bland våra lediga anställningar just nu kan du skapa ett konto och ladda upp exempelvis ditt cv för kommande behov.

Systemet är anpassat för senaste versionen och två versioner bakåt av Internet Explorer, Firefox och Safari.

Skapa ett konto i Sökandeportalen

Gå direkt till inloggningssidan i Sökandeportalen

Svar på frågor

Har du frågor om den anställning du tänker söka? Titta i annonsen (utlysningen), så ser du vem du ska kontakta. Det är olika personer för olika annonser.

Om Sökandeportalen

Prenumerera på Ekonomihögskolans lediga anställningar i Sökandeportalen, så missar du inte någon annons som är intressant för dig.

Du hittar de allra flesta av våra annonser i Sökandeportalen. Vissa annonser om läraranställning finns under en egen del, eftersom ansökan inte går via Sökandeportalen.

Du måste alltid aktivt söka de anställningar som du är intresserad av.

Är du intresserad av läraranställning, läs mer under Söka jobb som lärare, där vi berättar mer om behörighets- och kompetenskrav.