lu.se

Ekonomihögskolan

Lunds universitet

Jobba hos oss

För dig som vill arbeta på Ekonomihögskolan i Lund

Få arbetsplatser är så stimulerande som Ekonomihögskolan vid Lunds universitet, med den ständiga kontakten med ny kunskap och med nya generationer studenter på väg ut i livet. Sök jobb hos oss! Vi lägger ut lediga anställningar i vår Sökandeportal, där du också skickar in din ansökan.

Sökandeportalen

Ansök, prenumerera eller lägg in ditt cv
För att kunna söka en anställning hos oss behöver du skapa ett konto i vårt ansökningssystem Sökandeportalen.

Även om du inte hittar något intressant bland våra lediga anställningar just nu kan du skapa ett konto och ladda upp exempelvis ditt cv för kommande behov.

Skapa ett konto i Sökandeportalen

Gå direkt till inloggningssidan i Sökandeportalen

Prenumerera på lediga anställningar

Få dagliga mejl eller veckovisa sammanställningar med våra lediga anställningar inom de jobbkategorier du är intresserad av.

Fyll i prenumerationsformuläret på Varbis webbplats

Svar på frågor

Har du frågor om den anställning du tänker söka? Titta i annonsen (utlysningen), så ser du vem du ska kontakta. Det är olika personer för olika annonser.

Har du frågor som inte avser en specifik anställning kan du kontakta rekryteringshandläggare Ingela Brandt, ingela.brandt@ehl.se.

Om Sökandeportalen

Prenumerera på Ekonomihögskolans lediga anställningar i Sökandeportalen, så missar du inte någon annons som är intressant för dig.

Du hittar våra annonser i Sökande-portalen.

Du måste alltid aktivt söka de anställningar som du är intresserad av.

Är du intresserad av läraranställning, läs mer under Söka jobb som lärare, där vi berättar mer om behörighets- och kompetenskrav.