Vårt campus

Holger Crafoords Ekonomicentrum är hemvist för Ekonomihögskolans studenter, forskare och övrig personal. Utöver det dagliga arbetet med utbildning och forskning, arrangeras konferenser och seminarier, gästföreläsningar, mässor och arbetsmarknadsdagar på vårt campus.

Biblioteket

På Ekonomihögskolans bibliotek hittar du böcker, artiklar och databaser inom skolans ämnesområden. Här kan du få hjälp med att söka vetenskapligt material eller att söka i en specifik databas. Boka gärna tid med en bibliotekarie. På biblioteket finns bland annat läsplatser, datorer och kopiatorer till ditt förfogande.

Biblioteket ligger i anslutning till LUSEM Learning Hub i Alfahuset, Scheelevägen 15H.

Läs mer om biblioteket

Hitta till biblioteket

Reception och shop

Reception och shop möter du i Ljusgården i EC1 (innanför huvudentrén vid Tycho Brahes väg 1). Receptionen bemannas av våra duktiga studentmedarbetare. Här kan du även få hjälp att skriva ut resultatintyg från Ladok.

I shopen kan du köpa lektionsmaterial, kurskompendium, pennor, anteckningsblock och profilkläder.

Läs mer om reception och shop

Studiemiljöer och studieplatser

Vi jobbar ständigt för att förbättra din studiemiljö. Här får du en överblick över tysta läsplatser, allmänna miljöer, grupprum och datorsalar.

Läs mer om studiemiljöer och studieplatser

Läs mer om de nya studieplatserna i LUSEM Learning Hub

Tentamensexpeditionen

Här hämtar du ut dina tentor.

Läs mer om tentamensexpeditionen

Vårt campus

Holger Crafoords Ekonomicentrum består av tre byggnader som benämns EC1, EC2 och EC3. Dessutom har vi lokaler i den närliggande fastigheten i Alfa 1, samt LUSEM Learning Hub i Alfa 5. Det är dessa fastigheter och lokaler som utgör Ekonomihögskolans campus. 

Ladda ner karta över Ekonomihögskolans campus (PDF)

Senast uppdaterad: 2020-09-10