Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Alumni

Bli medlem i Alumnnätverket!

Studerat vid Ekonomihögskolan? Håll kontakten med oss!
Som alumn är du varmt välkommen tillbaka för att engagera dig, kompetensutveckla dig och nätverka. Gå med i Alumnnätverket och bli en del av ett globalt och aktivt nätverk med tusentals alumner!

Examensdiplom. Foto.

Alla som har studerat eller arbetat vid Ekonomihögskolan är välkomna att bli medlemmar i Alumnnätverket. Du behöver inte ha tagit din examen från Ekonomihögskolan för att bli medlem. Alla programstudenter, kursstudenter och utbytesstudenter är lika välkomna att bli en del av gemenskapen.

Varför ska du bli medlem?

Som medlem i Alumnnätverket får du tillgång till en mängd förmåner och möjligheter. Alumner får du tillgång till erbjudanden om livslångt lärande, inbjudningar till alumnaktiviteter och evenemang både lokalt och globalt samt ett digitalt medlemskort med erbjudanden och rabatter. Som aktiv alumn är du dessutom alltid varmt välkommen tillbaka till Ekonomihögskolan för att stötta befintliga studenter via vårt mentorsprogram och alumn-ambassadörsprogram.

Hur blir du medlem?

Oavsett om du befinner dig runt knuten från oss eller på andra sidan jordklotet är du välkommen att bli medlem i Alumnnätverket och hålla kontakten med oss.

Bli medlem i Alumnnätverket

Medlemskapet i Alumnnätverket vid Lunds universitet är helt kostnadsfritt och ger dig möjlighet att hålla dig uppdaterad kring vad som händer vid Ekonomihögskolan specifikt och vid Lunds universitet i stort genom nyhetsbrev och alumnevenemang.

Följ LUSEM Alumni på LinkedIn

LinkedIn-gruppen är en hub för nätverkande, kunskap och samarbete för LUSEMs alumner. Bli medlem i gruppen för att dela dina tankar och idéer och hålla kontakten med andra alumner.

Gå med i LUSEM Alumni på LinkedIn – LinkedIn


Alumnporträtt

Nyfiken på vad alumner från Ekonomihögskolan gör idag? På sidan med alumnporträtt finns ett urval av presentationer av våra alumner. 

Alumnporträtt på svenska

Alumnporträtt på vår engelska webbplats (på engelska)