Håll kontakten som alumn!

Nätverk för tidigare studenter

Som alumn har du studerat hos oss och är därmed en ambassadör var du än befinner dig i världen. Genom att dela med dig av dina erfarenheter bidrar du till att fler och fler lär känna Ekonomihögskolan och Lunds universitet. Använd Ekonomihögskolans alumnnätverk för att hålla fast vid dina kontakter från studietiden men också för att knyta nya.

Håll kontakt. Få kontakt. Gå med i vårt alumnnätverk!

Ekonomihögskolans alumnnätverk är ett globalt nätverk med tidigare studenter som vill fortsätta att ha kontakt med varandra och föra Ekonomihögskolans anda vidare runt om in världen.   

  • Håll kontakt med vänner och studiekamrater. 
  • Bredda ditt sociala och professionella nätverk.
  • Få information och uppdateringar från Lunds universitet och fortsätt den livslånga lärprocessen.

Det finns många sätt att hålla kontakt med tidigare studievänner och delta i Ekonomihögskolans aktiviteter. Ett bra sätt är att gå med i både Ekonomihögskolans grupp LUSEM Alumni på LinkedIn och Lund University Alumni Network. Skapa din profil på LinkedIn och be att få gå med i LUSEM Alumni. Som student från Lunds universitet kommer du automatiskt med i Lunds universitets alumnnätverk. Via Lunds universitets nätverk får du fortlöpande alumninyheter och du kan söka upp alumner som du vill få kontakt med.

Genom att gå med i dessa båda nätverk kan du hålla livslång kontakt med ditt gamla universitet i Lund. Medlemskap i alumnnätverken är helt kostnadsfritt. För att kunna registrera dig som Ekonomihögskolans alumn, ska du ha läst minst 30 hp på Ekonomihögskolan.

Så gör du för att gå med i Alumnnätverket

När du har registrerat dig får du en verifieringslänk skickat till dig via e-post så att du kan fylla i dina kontaktuppgifter och ange prenumerationspreferenser. Medlemskap i alumnnätverket är helt kostnadsfritt. Dina uppgifter lagras i LINK som är vår lösenordskyddade databas och som bara är tillgänglig för administratörer vid Lunds universitet. Vill du veta mer kan du besöka sidan Vanliga frågor Alumnnätverket via länken nedan.

Registrera dig på alumni.lu.se

Vanliga frågor Alumnnätverket

Kontakt

Alma Bergil
Alumnikoordinator
046-222 06 02    
alumni@ehl.lu.se

Tips!

Glöm inte att lägga till att du är eller har varit student på Ekonomihögskolan vid Lunds universitet i din LinkedIn-profil:

LinkedIn lägg till profil-knapp

Senast uppdaterad: 2019-11-11