Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Alumnförmåner

Alumnevenemang

Varje år bjuder vi in till evenemang för Ekonomihögskolans alumner. Evenemangen äger rum både lokalt in Lund med omnejd och utomlands. Evenemangen omfattar allt från kompetensutveckling och aktuell forskning till sittningar och familjeaktiviteter. Gå med i Alumnnätverket och håll dina kontaktuppgifter uppdaterade för att få inbjudningarna till relevanta evenemang. 

Medlemsförmåner

Som medlem i Alumnnätverket får du ett digitalt medlemskort laddat med förmåner och rabatter exklusivt för universitetets alumner. Alumnrabatterna ger dig bl a rabatt på flera av universitetets kulturupplevelser såväl som andra samarbetspartners i Skåne.

Kompetensutveckling och vidareutbildning genom livet

Som alumn är du alltid välkommen tillbaka till Ekonomihögskolan och Lunds universitet för att fördjupa dig inom ditt utbildningsområde eller lära dig något helt nytt. Många av våra fristående kurser ges digitalt utan fysiska möten och många ges på deltid. Vi erbjuder både kostnadsfri utbildning i form av fristående kurser som du som yrkesverksam privatperson kan söka, samt skräddarsydda eller öppna uppdragsutbildningar som din arbetsgivare betalar. Du kan också anmäla dig till våra MOOC:ar, eller öppna nätkurser, som är öppna för alla intresserade oavsett förkunskaper.

Kontakt

Alumnikoordinator
Maria Johansson