Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

SI - samverkansinlärning

Vill du jobba extra några timmar i veckan under höstterminen? Vill du utveckla dina ledaregenskaper? Vill du hjälpa andra att lyckas med sina studier? Då kanske jobbet som SI-mentor är något för dig.

Genom att arbeta som SI-mentor i grundkursen i företagsekonomi får du möjlighet till personlig utveckling genom att leda och hjälpa studentgrupper till bättre resultat i sina studier, samtidigt som du får en extrainkomst.

Du ska vara prestigelös och ha intresse för att hjälpa andra att nå sina mål och att nå bättre resultat. Du bör ha tålamod, integritet, pedagogisk förmåga och vara bra på att kommunicera med andra.

Krav: Du måste vara student vid EHL och ha en helt avklarad grundkurs i företagsekonomi och helst vara minst på termin 4 i din utbildning. Arbetet innebär ca 1 lektion per vecka samt handledning och förberedelser.

Du kan läsa mer om SI här.

Är du intresserad av att jobba som SI-mentor? Skicka in ditt CV och personliga brev till Pernilla Honoré. Ansökningarna behandlas löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Du är välkommen att höra av dig med eventuella frågor antingen via epost: pernilla [dot] honore [at] fek [dot] lu [dot] se (pernilla[dot]honore[at]fek[dot]lu[dot]se), eller på telefon 046-222 02 86.