Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Studentliv

LundaEkonomernas studentkår

LundaEkonomerna är till för dig som studerar på Ekonomihögskolan. Kåren verkar för att säkerställa kvalitéten på din utbildning, öka möjligheten för dig att komma i kontakt med företag och framtida arbetsgivare under studietiden, förgylla din studietid och ge dig de bästa förutsättningarna för en lysande framtid efter studierna.

LundaEkonomernas studentkår

Finansföreningen Linc

Lund University Finance Society (LINC) är en studentförening för dig som är intresserad av finans. Syftet med LINC är att erbjuda våra medlemmar nätverket och nyckelkunskaperna som krävs för att bygga en framgångsrik karriär inom finans. Inga förkunskapskrav krävs.

Finansföreningen Linc

Studentlund

Studentlund är ett medlemskap som består av de så kallade ”tre benen”:

  • Nationerna
  • Akademiska föreningen
  • Studentkårerna

Om du blir medlem i Studentlund, så blir du även medlem i en nation, din kår samt Akademiska föreningen.

Nationer, kårer och Akademiska föreningen – lu.se

Bli studentambassadör

Har du pluggat någon termin vid Lunds universitet? Vill du inspirera andra till att börja studera på Ekonomihögskolan? Då kan du bli studentambassadör och dela med dig av dina erfarenheter av studentstaden Lund och dina studier på Ekonomihögskolan!

Bli studentambassadör

Bli mentor

För dig som har studerat ett tag, och vill dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. 

Bli mentor

Leadership Academy

Leadership Academy på Ekonomihögskolan är en ledarskapsutbildning för studenter vid Lunds universitet som bygger på en idé om att studenter i ledande positioner kan lära, både av varandra, men även av erfarna lärare och coacher inom ledarskap. Utbildningen rustar unga ledare för de utmaningar som en ledningsposition ofta för med sig. 

Leadership Academy