Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Karriär- & praktikmöjligheter

Studenter på Ekonomihögskolan har möjlighet att få hjälp av Karriärcenter för att förbereda sig för yrkeslivet. Som student kan du kontakta oss för karriärrådgivning. Karriärcenter samarbetar även med flera företag och organisationer för att erbjuda praktikplatser varje termin.

Karriärcenter

Karriärcenter är ett stöd för dig som studerar att på olika sätt förbereda dig inför din framtida karriär och ta reda på vad du vill göra efter dina studier. Med oss kan du diskutera dina mål, ambitioner och din framtid.

Karriärcenter


Praktik 

Studenter på Ekonomihögskolan kan göra verksamhetsförlagd utbildning (VFU) som en del i sin utbildning. Genom praktik får du chansen att testa och utveckla dina kunskaper, bygga ett professionellt nätverk och prova på arbetslivet. 

Praktik som en del av din utbildning