Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Bli studentambassadör

REPRESENTERA EKONOMIHÖGSKOLAN

Har du pluggat någon termin vid Lunds universitet? Vill du inspirera andra till att börja studera på Ekonomihögskolan? Då kan du bli studentambassadör och dela med dig av dina erfarenheter av studentstaden Lund och dina studier på Ekonomihögskolan!

Arbeta som studentambassadör

Som studentambassadör arbetar du som inspiratör och förebild på olika mässor och gymnasieskolor. Syftet är att sprida kunskap om våra utbildningar och att inspirera ungdomar att ta steget till högre studier.

Att vara studentambassadör är ett stort ansvar. Du representerar universitetet, Ekonomihögskolan och din utbildning och är en förebild för de människor du möter. Du ska ha grundläggande kunskaper om Lunds universitet och Ekonomihögskolan för att kunna ge saklig information, men framförallt ska du inspirera till högre studier utifrån dina egna erfarenheter. Vi förbereder dig för ditt uppdrag så du känner dig trygg i ditt arbete, bl a genom en obligatorisk kick-off för alla studentambassadörer inför höstens stora mässor.

Kontakt

Linnea Mörth
Kommunikatör

Intresseanmälan studentambassadör

Vill du bli studentambassadör? Lämna en intresseanmälan: 

Intresseanmälan studentambassadör (digitalt formulär)