Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Studiestugan

PLUGGA SMARTARE MED HJÄLP AV VÅRA STUDIEMENTORER

Varje tisdag och torsdag kan du besöka Ekonomihögskolans studiestuga och få tips och råd kring studieteknik och tentaplugg av våra studiementorer.

Här möter du studiementorerna, duktiga studenter som har pluggat ett tag och som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter till dig som är ny student eller som har kört fast lite i pluggandet. Här kan du fråga:

  • Hur ska jag kunna ta mig igenom all kurslitteratur?
  •  Vad ska jag tänka på när jag tentapluggar?
  •  Hur gör jag för att snabbt hitta rätt i kurslitteraturen?
  •  Jag fattar verkligen ingenting – vad gör jag för fel?

Studiestugan

När: tisdagar och torsdagar 13:00–15:00 (Drop-in)
Var: EC3-107 (nära Café Holger)
För vem: alla studenter

Studiestugan

Om studiementorerna

Studiementorerna är duktiga studenter som har pluggat ett tag och som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter till dig som är ny student eller som har kört fast lite i pluggandet. Oavsett vilket ämne du läser, kan du få hjälp i dina studier. Ekonomihögskolans alla ämnesområden är representerade av våra studiementorer.

Vår uppgift är mest att finnas tillgängliga för studenterna. Det här är en plats där man kan sitta och plugga i lugn och ro, samtidigt som det också finns rum för att bolla idéer eller få hjälp med sin studieteknik.
- Sofia Berg, studiementor

Kontakta studiestugan

studiestugan [at] ehl [dot] lu [dot] se (studiestugan[at]ehl[dot]lu[dot]se)

Studiestugan på Facebook