Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Karriärcenter

Karriärcenter är ett stöd för dig som studerar att på olika sätt förbereda dig inför din framtida karriär och ta reda på vad du vill göra efter dina studier.

Om du vill prata med någon om ämnen som rör jobb och karriär, kan du kontakta oss för karriärrådgivning. Kanske ska du bestämma inriktningen på din utbildning eller vill diskutera vilka jobb du ska söka, eller behöver du hjälp att komma igång. Med oss kan du diskutera dina mål, ambitioner och din framtid.

Foto på Pernilla Thellmark och Stina Vikingson
Pernilla Thellmark och Stina Vikingson

Guider, tips och aktuell information på Canvas 

Studenter på Ekonomihögskolan har exklusiv tillgång till vår Canvas-sida, där vi samlat verktyg, stöd och guider för dig som ska förbereda dig för yrkeslivet. På Canvas hittar du också annonser hos våra partnerföretag och aktuell information om Karriärcenters verksamhet. 

Om det är första gången du besöker Karriärcenters sida, måste du först gå med genom att klicka på 'Enrol in course'.

LUSEM Career Services på Canvas

Ekonomihögskolans praktikplatser

Karriärcenter samarbetar med flera företag och organisationer för att erbjuda ett urval av kvalificerade och kvalitetsgranskade praktikplatser varje termin, både i Sverige och utomlands.

Ekonomihögskolans praktikplatser

Nyfiken på start-ups?

Ideon Innovation är en grogrund för nya idéer och hjälper nystartade företag att växa. Beläget mitt i Ideon Science Park i Lund, bredvid Ekonomihögskolan, kan våra studenter få erfarenhet av hur det är att jobba på en start-up. För studenter finns mer information i Canvas. 

Part-time jobs in Startups – Canvas (på engelska)

Karriärportaler

CareerHub

Vi hjälper dig att ta nästa steg i din karriär med Lunds universitets jobb- och karriärportal, CareerHub.

Genom att registrera dig i CareerHub får du tillgång till jobb, ex-jobb, praktik- och traineeplatser i Sverige och internationellt. Du kan följa dina favoritarbetsgivare och få meddelanden om relevanta erbjudanden.

Registrera dig på CareerHub

HigherEd

HigherEd är ett globalt talangnätverk utvecklat av EFMD. Här kan du söka efter internationella jobb och praktikplatser och öva på tester som används i rekryteringar.

Registrera dig på gethighered.com

Kontakt

Pernilla Thellmark 
Stina Vikingson

046 - 222 78 09
career [at] ehl [dot] lu [dot] se (career[at]ehl[dot]lu[dot]se)

Träffa oss

Drop-in
Vi erbjuder drop-in med CV-granskning i EC1:133 varje vecka. Håll utkik på Canvas gällande aktuella dagar och tider.

Boka ett möte
Om du vill boka in ett möte, skicka ett mejl till oss.

Sommarstängt
Vi har stängt 1 juli - 19 augusti.