Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Lunds skatteakademi

Lunds skatteakademi är det kollektiv av skatterättsforskare som verkar inom den gemensamma forsknings- och undervisningsmiljö i skatterätt som delas mellan Juridiska fakulteten och Institutionen för handelsrätt, Ekonomihögskolan, vid Lunds universitet.

Universitetshuset i september 2016, Lykta, Himmel, Grodperspektiv. Foto

För att stimulera och stärka den skatterättsliga miljön i Öresundsregionen bjuder akademin in till diskussion kring aktuella skatterättsfrågor. Seminarierna, som hålls vid ett par tillfällen varje termin, inleds med ett föredrag från någon forskare, och avslutas med mingelbuffé och därtill hörande dryck. Seminarierna är kostnadsfria, vilket är ett resultat av flertalet generösa bidrag från våra samarbetsföretag.

Skatteakademins seminarier är en uppskattad mötesplats där privata och offentliga aktörer inom skatterätten träffas tillsammans med akademiker och studenter med inriktning mot skatterätt och offentlig ekonomi.

Kontakt

Har du några frågor rörande Lunds skatteakademi? Tveka inte att kontakta oss.

Mats Tjernberg, professor
Juridiska fakulteten
mats [dot] tjernberg [at] jur [dot] lu [dot] se (mats[dot]tjernberg[at]jur[dot]lu[dot]se)
Telefon: +46 46 222 11 19

Peter Nilsson, adjungerad professor
Juridiska fakulteten
peter [dot] nilsson [at] jur [dot] lu [dot] se (peter[dot]nilsson[at]jur[dot]lu[dot]se)