Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Examination Handelsrätt

Tentamensinformation

Du är automatiskt anmäld till ordinarie tentamen. Om du ska göra en omtentamen ska du anmäla dig till respektive kursadministratör senast en vecka före tentamen. Information om vem som är kursadministratör för din kurs, hittar du på kurssidan i Canvas.

För att få tentera måste giltig fotolegitimation visas upp vid tentamenstillfället
(LU-kortet godkänns inte som legitimation). Saknas giltig fotolegitimation får du inte tentera.

Utkvittering av tentamen sker vid tentamensgenomgången. Därefter kan utkvittering ske hos kursadministratörerna på institutionen.

Tentamensschema

Nedan hittar du information om aktuella tentamenstillfällen.

Tentaschema februari 2024 - augusti 2024 (PDF)

Tentaschema september 2024 - januari 2025 (PDF)

Tillåtna hjälpmedel vid skriftlig tentamen i sal

Till skrivplatsen får medföras lagbok och kompletterande lagtext i enlighet med kursanvisningar.

Mobiltelefoner och annan elektronisk utrustning ska vara avstängd och får inte medföras till skrivplatsen. Sådan utrustning ska förvaras tillsammans med andra personliga tillhörigheter enligt skrivningsvaktens anvisningar.

Fusk och plagiat

Lunds universitet ser allvarligt på fusk och plagiat och disciplinära åtgärder vidtas emot studenter som misstänks vara inblandade i någon form av fusk och/eller plagiat. De disciplinära åtgärderna är varning och avstängning under en begränsad tid.