Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Seminarier och kurser – KEFU

Seminarier, kurser och evenemang

Varje år erbjuder KEFU kurser för anställda inom kommuner och regioner samt en kontinuerlig seminarieverksamhet där vi lyfter olika aktuella ämnen och stimulerar till en levande dialog mellan teori och praktik. Den årliga KEFU-dagen är höjdpunkten i KEFU:s seminarieverksamhet med normalt hundratals deltagare från Skånes kommuner och Region Skåne.

Seminarier

KEFU bedriver en kontinuerlig seminarieverksamhet där vi lyfter olika aktuella ämnen och stimulerar till en levande dialog mellan teori och praktik. Seminarierna är öppna för alla. Ett flertal av KEFUs arrangemang filmas även och publiceras på KEFUs Youtube-kanal.

KEFU-dagen är ett heldagsseminarium som varje år har ett särskilt tema som belyses ur olika perspektiv av en rad inbjudna talare, både forskare och praktiker.

Alla KEFU:s seminarier är avgiftsfria för förtroendevalda och anställda i Skånes kommuner, Region Skåne och Lunds universitet.

 

Se våra tidigare genomförda seminarier i KEFU:s kalendarium

KEFU-seminarier, kommande

Kurser

Varje år erbjuder vi sju till åtta kurser för anställda inom kommuner och regioner. Kurserna är öppna för alla och bland de som deltagit i utbildningarna finns bland annat ekonomer, verksamhetsansvariga, personalansvariga och politiker.