Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

LundaEkonomernas studentkår

FÖR DIG SOM STUDERAR PÅ EKONOMIHÖGSKOLAN

LundaEkonomerna är till för dig som studerar på Ekonomihögskolan. Kåren verkar för att säkerställa kvalitéten på din utbildning, öka möjligheten för dig att komma i kontakt med företag och framtida arbetsgivare under studietiden, förgylla din studietid och ge dig de bästa förutsättningarna för en lysande framtid efter studierna.

En stor grupp balklädda studenter i solen. Foto.

LundaEkonomerna arrangerar bland annat en av Nordens största arbetsmarknadsdagar (eee-dagarna), novischaktiviteter, baler, sportarrangemang, aktiviteter där svenska och internationella studenter kan träffas, resor runt om i Europa där studenter får möjlighet att träffa företag och framtida arbetsgivare, fester för de aktiva och mycket, mycket mer.

Bredden hos LundaEkonomerna gör att det finns mängder av olika saker att göra, och mängder av olika sätt att göra saker på. Som aktiv i något av kårens utskott ges du värdefulla möjligheter att utvecklas som människa och ledare, samtidigt som du bygger ett kontaktnät inom näringslivet och skaffar dig vänner för livet. Läs mer på kårens hemsida när de söker mer folk, det dyker upp nya erbjudanden hela tiden.

Du blir automatiskt medlem hos LundaEkonomerna om du är student på Ekonomihögskolan och har ett medlemskap i Studentlund.

LundaEkonomerna (lundaekonomerna.se)

LundaEkonomerna på Facebook

Studentlund (studentlund.se)

Kontakta LundaEkonomerna

info [at] lundaekonomerna [dot] se (info[at]lundaekonomerna[dot]se)
072–322 00 77

Besöksadress:
Skånelängan
Tunavägen 37, 223 63 Lund

Berätta för kåren om dina problem!

Upplever du några problem under din studietid och behöver hjälp kan du kontakta vår studentkår LundaEkonomerna genom att beskriva och skicka in ditt problem. 

Student issues (digitalt formulär, på engelska)