Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Lånedatorer för digital examination

FÖR DIGITAL EXAMINATION (INSPERA) I MATTEANNEXET (MA)

För de studenter som vid tentamenstillfället inte har tillgång till bärbar dator (till exempel om denna gått sönder och är inne på reparation) eller vars operativsystem inte stödjer Safe Exam Browser (som till exempel ChromeOS) finns en möjlighet att boka en lånedator för tentamenstillfället.

Det finns en begränsad mängd lånedatorer så det är viktigt att du som student, innan du bokar en lånedator, har följt de instruktioner och felsökningstips som finns i Insperaguiden för studenter.

Insperaguide för studenter i Canvas

Följande gäller vid bokning av en lånedator:

  • Erbjudandet om lånedatorer gäller enbart tentamina i Matteannexet.
  • En lånedator ska bokas senast 24 timmar före tentamensstart.
  • Bokningen nås via länken nedan. På denna länk finns även en instruktionsfilm för bokningen.
  • Du legitimerar dig och hämtar ut din dator på plats i skrivsalen. För att slippa störningar i skrivsalarna bör du vara på plats och hämta din dator senast 10 minuter före tentamensstart.
  • Vid avslutad tentamen lämnar du kvar datorn på din plats i skrivsalen och lämnar sedan salen i vanlig ordning.

Bokning av lånedator för tentamen i TimeEdit