Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Innovation i handeln

Handelns kunskapsbank

Detaljhandel är inte bara butiker. Det är ett komplext system av producenter, leverantörer och distributörer som alla levererar innovativa konsumentlösningar. Det är därför viktigt för återförsäljare att förstå hur man arbetar med innovation, hur man hanterar innovativa relationer och hur man omsätter innovativ kunskap i praktiken.

Inom forskningstemat Innovation i handeln har våra forskare studerat hur detaljhandeln arbetar med innovation och förändring på strategisk och organisatorisk nivå. Vi har också undersökt hur man hanterar innovation och förändring på verkstadsgolvet.

Du kan hitta resultatet av denna forskning i rapporterna, bloggarna och videorna på den här sidan.

Följ oss

Följ oss på sociala medier och få senaste nyheterna och insikterna från Centrum för handelsforskning vid Lunds universitet.

LinkedIn 

X (f.d. Twitter)

Framgångsrik lagerautomation i teori och praktik

Lyssna på forskare Joakim Kembro och Andreas Norrman presentera  forskning om automatiseringens inverkan på handelns lönsamhet, konkurrenskraft och hållbarhet.