Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kompetensutveckling

Livslångt lärande

Ekonomihögskolan har en lång tradition av att utveckla olika varianter av kompetensutveckling för yrkesverksamma, vidareutbildning och livslångt lärande. Under senare år har intresset ökat för att återvända till universitetet efter avslutad utbildning, drivet av den allt högre takten av digitalisering i företag och organisationer.

Skräddarsydda kurser via uppdragsutbildning

Lunds universitets uppdragsutbildningar kompetensutvecklar årligen en stor mängd yrkesverksamma inom skiftande företag, myndigheter och organisationer och erbjuder en ämnesbredd som är unik i Sverige.

Kompetensutveckling genom uppdragsutbildning – lu.se

Kurser – kompetensutveckling

På Ekonomihögskolans hemsida hittar du ett urval av våra sökbara, kortare kurser som är lämpliga för dig som vill kompetensutveckla dig.

Ekonomihögskolans kurser för kompetensutveckling 

På Lunds universitets hemsida hittar du ytterligare sökbara kurser för kompetensutveckling.

Fristående kurser för kompetensutveckling – lu.se

MOOCs – öppna digitala kurser

MOOCs är kurser öppna för alla intresserade, oavsett tidigare erfarenhet. Kurserna är kostnadsfria och ges på engelska. Läs mer om Ekonomihögskolans MOOCs på vår engelska hemsida.

MOOCs – Massive Open Online Courses

Kontakt

Ulrika Wennersten
Vicerektor utbildning

Illustration: Skapad med AI (MidJourney)