Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Träffa oss

MÖT OSS PÅ MÄSSOR, EVENT, FÖRELÄSNINGAR ELLER ONLINE

Det finns många vägar för att träffa personal och studenter från Ekonomihögskolan vid Lunds universitet. Välkommen till våra mässor, event och föreläsningar.

Öppet hus och Inspirationsdagarna

Varje år anordnar Lunds universitet Öppet hus under våren och Inspirationsdagarna under hösten. Då är hela universitet öppet för dig som står inför valet att välja utbildning. Här finns givetvis Ekonomihögskolan representerade och du får möjlighet att prata med både våra studenter och studievägledare.

Skugga en student

Att skugga en student innebär att du under en halvdag följer med en av våra studenter på en föreläsning och får en rundvandring på Ekonomihögskolans campus. En bra chans för dig som vill få en känsla för hur det är att vara student och ställa alla dina frågor till någon som studerar sitt kandidatprogram hos oss.

Intresseanmälan för att skugga en student (digitalt formulär)

Utbildningsmässor

Befinner du dig i närheten av Malmö, Göteborg eller Stockholm så har du också chans att träffa oss under höstens stora mässor. Läs mer om mässorna här:

Studiebesök

För skolklasser som vill komma på besök så erbjuder vi bokade studiebesök. Kontakta oss på mejl:

info [at] ehl [dot] lu [dot] se

Prata med en vägledare

Ekonomihögskolan har studievägledare och karriärvägledare som finns för dig som behöver vägledning och information både inför, under och efter högskolestudierna.

Kontakta oss

info [at] ehl [dot] lu [dot] se (info[at]ehl[dot]lu[dot]se)