Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Engagera dig som alumn vid Ekonomihögskolan

Din relation med Ekonomihögskolan tar inte slut när du är färdig med studierna. Som alumn välkomnar vi dig att engagera dig i Ekonomihögskolans verksamhet på många olika sätt. Du är en av våra viktigaste ambassadörer och är alltid välkommen tillbaka att dela dina erfarenheter och framgångar med oss och befintliga studenter.

Bli mentor

I LUSEM:s mentorskapsprogram får du möjlighet att dela dina erfarenheter och din kunskap med befintliga studenter och ge dem inspiration för dessa framtida karriärresa. Mentorskapet pågår mellan november och maj med målet att mentorer och studenter ska ses för att prata karriärplaner, utmaningar och mål. 

LUSEM Mentorship programme

Dela din historia

Inspirera studenter genom att berätta din historia i ett alumnporträtt eller genom att hälsa på hos ditt program. Kontakta alumnkontoret och berätta att du är intresserad!

Samarbeta med LUSEM

Som alumn är du välkommen att stötta Ekonomihögskolans fortsatta utveckling och bidra till att universitetet behåller sin plats som ett av världens mest framstående lärosäten. Läs mer om olika samarbetsmöjligheter för dig och din arbetsgivare och LUSEM.

Bli Ekonomihögskolans partner

Donera till Lunds universitet

Kontakt

Alumnikoordinator
Maria Johansson