Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Finansföreningen Linc

LUND UNIVERSITY FINANCE SOCIETY

Lund University Finance Society, även kallat Linc, är en studentförening för dig som är intresserad av finans. Syftet med Linc är att erbjuda sina medlemmar nätverket och nyckelkunskaperna som krävs för att bygga en framgångsrik karriär inom finans. Inga förkunskapskrav krävs.

Kostymklädda människor runt ett bord tittar på papper. Foto.

Linc erbjuder inspirerande gästföreläsningar, praktiska analysgrupper, workshops, sociala evenemang, mentorskapsprogram, anordnar resor och event där man får möjlighet att nätverka med företag och banker inom finans. Linc strävar efter att motivera och stödja medlemmar till att nå positioner hos de ledande företag inom finansbranschen.

Analysgrupper (Research and Analysis, R&A) är en viktig del inom Linc, vars syfte är att utbilda ambitiösa studenter vid Lunds universitet inom finansområdet. Linc förser medlemmarna med djupgående och praktisk kunskap inom aktieanalys, finansiellanalys och kvantitativ forskning.

Linc Female Network syftar till att stödja och inspirera kvinnor att bygga en karriär inom finans. Deras mest framstående event är Female Banking Tour and Women Business Conference.

Linc-STEM (science, technology, engineering, and mathematics) arbetar med att minska gapet mellan STEM-studenter och finans. Medlemmar får kunskap om hur de kan kombinera finans med ämnen som matematik och datavetenskap. Varje termin anordnar Linc-STEM lärorika workshops inom programmeringsspråket Python, som ger en introduktion till programmering oavsett studieinriktning.

Linc anordnar även sociala evenemang för medlemmar, alltifrån kick-offs, sittningar, resor till afterwork och mingel. Genom Linc får du möjligheten att nätverka med studenter som har ett genuint intresse för finans.

Linc (linclund.com)

Kontakta Linc

Hur du blir medlem – linclund.com

Frågor om medlemskap:
secretary [at] linclund [dot] com (secretary[at]linclund[dot]com)

Linc på Facebook