Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Podd: Joakim Zander om samhällsdebatt, skrivande och forskning om osäkerhet

Tre personer sitter i fåtöljer och pratar. De spelar in en podd. Foto.
Kommunikatörerna Louise Larsson och Peter Kjällkvist mötte Joakim Zander (i mitten) för ett samtal om skrivande och forskande och det mesta däremellan. Foto: Oleksandra Panashenko

I vårt sjätte avsnitt av Ekonomihögskolans podd ”Minds over matters” träffar vi handelsrättsforskaren och författaren Joakim Zander. Vi samtalar om akademin, samhällsengagemang, författande och forskning.

Senare i år väntas hans roman ”Ett ärligt liv” komma ut som film på Netflix och han arbetar redan på nästa projekt. Samtidigt har Joakim Zander länge varit aktiv på X (tidigare Twitter) och i en miljö som lätt leder till polariserande åsikter och höga tonlägen vill han gärna förstå, förklara och definiera vad det faktiskt är man pratar om, snarare än att driva igenom en åsikt. Det i sin tur leder oss in på hans forskning som fokuserar på osäkerhet och risk.